Ullevaal Stadion

Prosjektleder – US utbygging / Vital Eiendom (2006-2008)

Engasjert av Norges Fotballforbund og datterselskapet Ullevaal Stadion AS som Prosjektleder. Planleggingsmøter og forberedelser for Vital Eiendoms søknad høsten 2006, for storutbygging av US området – inkludert hotell, forretnings- og kontorområder, storsal med mer.

Innleid av NFF/US for å sikre at deres interesser ivaretas for NFF og Ullevaal Stadion som nasjonalanlegg – både med hensyn til de kommersielle interesser og den nødvendige sikkerhet som kreves ved alle arrangement ved nasjonalarenaen – både i byggeperioden og etter ferdigstillelse. Videre engasjert i dette arbeid foreløpig for 2007 og 2008.

Ullevaal Stadion / UBC: www.ullevaal-stadion.no   /   www.ubc.no

Sekretær – US utbygging Bendit svingen (2011-2014)

Innleid som sekretær i prosjektgruppen for 2011 vedrørende planlegging for utbygging av Bendit-Svingen ved Ullevaal Stadion – ferdigstille landslagsarenaen.

Deltakelse i prosjektgruppen gjennom planleggingsfasen, med ulike oppgaver og koordinering av aktiviteter og oppdrag inn i felles fremdriftsplan.

Felles målsetting om et godkjent vedtak for utbygging i NFF/US styre, i samarbeid Oslo kommune og idrettsområdene ved Ullevaal Stadion med en ferdig finansieringsplan for dette.

Trekkes inn videre i byggeperioden ved ulike behov, der BMCs kompetanse er nærliggende å kunne trekke på (2012-2014).

www.ullevaal-stadion.no/

http://www.ullevaal-stadion.no/Nyheter/Ullevaal-bygges-ut

http://fotball.aftenposten.no/landslaget/article214030.ece?xtor=RSS-2