Referanser og oppdrag

BMC AS har siden etableringen i 2005 gjennomført flere større oppgaver for ulike idrettsområder samt for selskap i næringslivet knyttet til de samme idrettsområdene. Blant selskap og hovedoppgaver som er utført og arbeides med i dag nevnes i kronologisk rekkefølge;

Daglig leder Arenasalg 2022-2026

Norges Fotballforbund og BMC har i oktober 2021 signert ny avtale for drift av Arenasalg – Idrettens egen kioskkjede. Deltatt i forhandlinger med våre partnere om ny avtaleperiode ut 2026, og etter signering av dette for våre sentrale partnere har BMC og NFF blitt enige om en ny driftsavtale for tilsvarende periode 01.01.2022 – 31.12.2026.

Tilknyttet Arenasalg som Daglig leder av kjeden med oppfølging av alle medlemsklubber, leverandører og grossist -samt eventuelle nye klubber og klubbkiosker som tilkommer. Arbeidet utføres i tett dialog med NFF Marked – jobbet med dette siden utvikling og lansering i 2004.

http://www.arenasalg.no


VM Bryting Oslo 2021
Leid inn i perioden 15.10.2020 – 15.10.2021 av VM Oslo 2021 som konsulent med overgripende ansvar for Hospitality området. Dette omfatter hele planleggingen og gjennomføring av all transport (Buss/VIP kjøringer), hotellbooking, bespisning hoteller samt informasjon ved mottak på Gardermoen, utøverhotellene og på Jordal Amfi for alle akkrediterte utøvere/trenere/ledere/dommere som gjester Oslo under VM uken på nye Jordal Amfi 2.-10.oktober 2021.

Arbeidet gjøres i tett samarbeid med organisasjonskomiteen gjennom daglig leder og prosjektkoordinator for VM Oslo 2021, samt tilknyttede personer innenfor de ulike områdene ovenfor.

Forside VM


Norges Idrettsforbund 2019-2020

BMC innleid konsulent i perioden 01.10.2019. – 15.06.2020 for å bistå NIF i utredning av eventuell felles forsikring for barn og unge som deltar i aktiviteter organisert under Norges Idrettsforbund. Utredningen ble gjennomført i nært samarbeid med NIF og særforbundene og ble fremlagt på Ledermøtet i juni 2020. Utredningens konklusjon tatt til etterretning med avgjørelser iht rapportens anbefaling av NIF og særforbundene høsten 2020. 

 

Ullevaal Stadion Idrett / Klubb Ullevaal 2019
Innleid hos ovennevnte selskap fra januar 2019 for planlegging, gjennomføring og oppfølging av aktiviteter i tett samarbeid med Salgsleder og Daglig leder i de to selskapene. Uvikling av e-billetter og innsalg av kundeaktiviteter til våre VIP partnere ved nasjonalanlegget knyttet opp mot landskamper i 2019 sesongen, samt oppfølging av kundetilfredshet mot de samme målgruppene. Herunder også eget klubbprosjekt for Mesterfinalen 2019 som spilles i mars.

Informasjon om selskapene og aktiviteter under: ullevaal-stadion.no og klubbullevaal.no

Ullevaal Stadion Idrett AS 2018

Prosjekt innleid gjennom BMC i 2018 og fra planlegging til ferdig gjennomførte arrangement, for koordinering av salg- og markedsføring av billetter til ulike målgrupper innen idretten og ulike organisasjoner sommerens to store event ved nasjonalanlegget – samt koordinering av kundeleveranser, markedsinnhold partnere, besøks- og overnattinger ved Ullevaal Stadion før og under arrangementene. 

Ullevaal Xtreme lørdag 16. juni 2018.
Det største motorshow i Norge så langt med André Villa, vår X-game stjerne i kobbel med de største ekstremsport stjernene innenfor cross sykler, sparkesykler, BMX sykler og snøscootere. 

Summer Classic, lørdag 11. august 2018. 
V
år superstjerne Mats Zuccarello i spann med Henrik Lundqvist inviterer sammen med verdensstjerner fra NHL til supermatch når det legger is på Ullevaal Stadion andre lørdagen i august. Stormatchen sin første på denne størrelse i Norge og kampen kan bivånes i shorts fra tribunen en varm sommerkveld. 

 

NFF Oslo 2016-2017

Leid inn på prosjekt kontrakt for Salg/markedsføring og kommunikasjon fra 2016, med utvikling og innsalg av partneravtaler og konsepter på kretsnivå i samarbeid med daglig leder – bistand med løpende kommunikasjon internt og eksternt i forhold til partnere og idrettskontakter, klubber og kretser.

Gjennom denne perioden bl.a. utviklet og lansert høsten 2017 vår første pilot i vårt nye kamptilbud for de aller yngste spillerne i klubbene, gjennom rekrutteringskarusellen – OBOS Miniligaen – treerfotball uten keeper for seks- og syvåringer, gutter og jenter. Egne minibaner med lave profilerte vant tatt frem for dette hos Oslo Fotballkrets i samarbeid med et knippe sentrale samarbeidspartnere/sponsorer – til fritt utlån hos arrangørklubber ved full utrulling i 2018 sesongen.

Med oss i en langsiktig satsning på denne spillformen for de yngste har vi lokalt fått med store selskap som OBOSCoopPostNordNike og Torshov Sport

www.fotball.no/kretser/oslo/

Artikkel, bilder og informasjon rundt OBOS Miniligaen; 
https://www.fotball.no/kretser/oslo/konkurranse/barn/obos-miniligaen/om-obos-miniligaen/

Hjelp med småoppgaver innenfor marked hos NFF Oslo senere – kontor fellesskap med de siden 2016, tidligere på Ekeberg, nå i Brynsveien 13.


KFUM-Kameratene Oslo 2015-2016

BMC leid inn i en fem-måneders periode fra november 2015 og ut mai 2016 som ekstra ressurs på markedssiden i klubben.

Utvikling, innsalg og oppfølging av nye markedskonsepter ovenfor nye potensielle sponsorer og samarbeidspartnere for KFUM-Kam etter opprykket til OBOS-ligaen for 2016 sesongen. Planlegging og gjennomføring av disse oppgaver i tett dialog med daglig leder og styre/markedsråd i klubben – referanse i dette arbeidet kan hentes inn fra daglig leder.
www.kaaffa.no

Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund

BMC har vært tilknyttet NFF som konsulentselskap siden 2004, med utviklng og gjenomføring av mange ulike prosjekter og oppdrag -

Ullevaal Stadion

Ullevaal Stadion

Prosjektleder – US utbygging / Vital Eiendom (2006-2008). Engasjert av Norges Fotballforbund og datterselskapet Ullevaal Stadion AS som Prosjektleder.

Vålerenga Invest Fotball AS

Vålerenga Invest Fotball AS

Vålerenga Breddeprosjekt - Vålerenga Fotball 2007-2009. Målsetting prosjekt - etablere en tettere relasjon og et bedre samarbeid med breddeklubbene i

Særforbundene (SFA)

Særforbundene (SFA)

Sponsorater / utvikling av samarbeidsavtaler og konsept (2007-2011) BMC er sentral og langsiktig partner for salg, markedsføring og utvikling av

Kolbotn IL

Kolbotn IL

Sponsorater / utvikling av samarbeidsavtaler og konsept (2008-2010) BMC sentral partner for Kolbotn IL (Toppserien kvinner) for inngåelse av langsiktige