Ressurser og kontakter

Einar Brustad (f 1956)

Daglig leder BMC

Over 30 års erfaring fra ledelse, salg, markedsføring og prosjekt arbeid – med store krav til effektivitet, resultater og en god struktur i hverdagen.

Salgs- og kunderelatert arbeid i Kreditkassen 79-86. Leder for Firkløveren postordrefirma 86-89. Administrerende direktør for Viasat AS fra oppstart i 1989 t.om. 31.12.2002. I perioden 1997-2002 også daglig leder for TV1000 Norge. Lanserte i denne perioden reklame-tv, betal-tv, pay-per-view og digital tv for MTG konsernet i Norge. Høye krav til fremdrift og gjennomføring, samt struktur og god dokumentasjon i en svært hektisk og uoversiktlig hverdag.

 

Direktør for forretningsutvikling i Norges Fotballforbund i perioden 2003-2004. Arbeidet for NFF, Ullevaal Stadion, Meet, Fotball Media, Klubb Ullevaal og en rekke idrettsområder og partnerkonsepter som konsulent for gjennomføring av ulike prosjekter og oppgaver gjennom samarbeidsavtaler med BMC - etter etablering av selskapet fra vinteren 2005. 

Egne beskrivelser av BMC oppdrag siste 12 år under "referanser og oppdrag".

Einar Undseth (f 1964)

Strategirådgiver

Over 25 års erfaring fra markedsstrategisk arbeide som strategirådgiver og leder. Spesialisering innen marked- og kundestrategier for service- og kompetansetunge foretak, med fokusområder som Forretningsutvikling, Merkevarebygging, Kundeutvikling (CRM) og Salgsutvikling.

Er utdannet Master of Business and Marketing, fra Handelsakademiet i Oslo (BI) og Solstrandkandidat (AAF lederprogram) 1996-97. Sertifisert på gjennomføring og bruk av det anerkjente personprofil analyseverktøyet DISC, til bruk i lederutvikling, teamutvikling og selgertrening.

Jobber i utgangspunktet prosjektorientert og tar også ”management for hire” oppdrag ved behov - gjennom eget selskap Freedom Consulting AS. Knyttet tett inn til BMCs nettverk.

Henning Romsaas (f 1963)

Frittstående konsulent

Har 25-30 års erfaring innenfor salg, markedsføring og ledelse fra norsk varehandel gjennom profesjonelle organisasjoner som Jordan, Maarud, General Mills (OEP), Kraft Foods/Mondelez (Freia) og NFF/ArenaSalg

 

Utdannet Diplom Markedsøkonom fra IHM Business School.

 

Spesialkompetanse innenfor Trade Marketing og løsningsorientert salg og prosjektledelse innenfor FMCG markedet gjennom bruk av trykte og digitale flater.

Eirk Are Andersen (f 1976)

Musiker/Event - Arrangement

Har sin bakgrunn fra Musikkonsservatoriet i Kristiansand med utdannelse innen utøvende musikk og pedagogikk,samt Administrasjon og Ledelse på Musikkhøyskolen i Oslo.

 

Eirik Are har i over 15 år jobbet som freelance musiker og har de siste årene også vært aktiv som produsent/prosjektleder på arrangement for næringslivet, innen fotballen og andre områder.

 

Blant annet vært musikalsk prosjektleder for TV programmet  "Hver gang vi møtes" på TV2, samt musikalsk anvsvarlig for en del av de største eventene i Norge.

 

Er i tillegg aktiv med sitt eget orkester hvor han skriver egen musikk og turnerer. Bred erfaring på gode tekniske løsninger på lys, lyd og AV siden, og har et tett bånd til et stort utvalg av norske artister.

 

Solid erfaring på hvilke artister som kan passe best på de ulike stedene slik at helhetlige musikalske løsninger kommer det riktige arrangementet til gode.

Rune Semundseth (f 1966)

Målstyring/ledelse

Master of Marketing Science, gründer, forfatter og foredragsholder. Igangsatt både iktaid.no og jazzaid.com.

 

Bakgrunn fra WebCom, Software Innovation, Ciber og Innovasjon Norge.

 

Medgründer i www.lifemastering.com  og www.businessmastering.com  - der Rune og partnere tilbyr foredrag, workshops og trening, gjennom ulike verktøy, metoder og modeller.

 

Temamessig fokus rundt målstyring og ledelse, medarbeider- og utviklingssamtaler samt medarbeiderskap. Bidragsyter tilnye www.treningsdagboka.com som lanseres i markedet vinteren 2011.