Ressurser og kontakter

Einar Brustad (f 1956)

Daglig leder BMC

Over 30 års erfaring fra ledelse, salg, markedsføring og prosjekt arbeid – med store krav til effektivitet, resultater og en god struktur i hverdagen.

Salgs- og kunderelatert arbeid i Kreditkassen 79-86. Leder for Firkløveren postordrefirma 86-89. Administrerende direktør for Viasat AS fra oppstart i 1989 t.om. 31.12.2002. I perioden 1997-2002 også daglig leder for TV1000 Norge. Lanserte i denne perioden reklame-tv, betal-tv, pay-per-view og digital tv for MTG konsernet i Norge. Høye krav til fremdrift og gjennomføring, samt struktur og god dokumentasjon i en svært hektisk og uoversiktlig hverdag.

Direktør for forretningsutvikling i prosjektstilling i Norges Fotballforbund i perioden 2003-2004. Arbeidet for NFF, Ullevaal Stadion, Meet Ullevaal, Fotball Media, Klubb Ullevaal og en rekke idrettsområder og partnerkonsepter som konsulent for gjennomføring av ulike prosjekter og oppgaver gjennom samarbeidsavtaler med BMC - etter etablering av selskapet fra vinteren 2005. 

Egne beskrivelser av BMC oppdrag siste 16 år under "referanser og oppdrag".

Konsulent nettverk BMC.

Gjennom alle år med arbeid knyttet til idrett og næringsliv har BMC arbeidet tett med ledere innenfor mange idrettsområder og forbund, og naturlig også i tett samarbeid med andre innleide konsulentselskap. I dag er kontakten tettest mot de nedenstående selskaper, med folk som enkelt kan trekkes inn ved behov for løse oppgaver innenfor deres spesialfelter – jobbet mye sammen og kjenner hverandre svært godt.


Aasland Graff, & Partnere.

Etter mange år i ledelsen for kommersielle områder og presseansvar hos Norges Fotballforbund, har Ronny Aasland og Svein Graff startet eget konsulentselskap med et knippe dyktige folk i Aasland, Graff & Partners, i dag videre innlemmet i NPG Sport & Communication – et fullservicebyrå for sport og næringsliv.

Dette er en partner det er naturlig for BMC og trekke på ved oppgaver som krever særlig kompetanse på områder de behersker bedre enn svært mange.
http://aaslandgraf